Рівненські студенти завітали на екскурсію до експертів

Рівненські студенти завітали на екскурсію до експертів

02.04.14 12:06 0 766
Студенти четвертого курсу юридичного факультету міжнародного економіко-гуманітарного університету імені Степана Дем’янчука закріпили набуті знання в діючих криміналістичній, фізико-хімічній, біологічній та вибухотехнічній лабораторіях.

Молодь з цікавістю знайомилася з роботою експертів-хіміків, біологів, вибухотехніків та криміналістів. Студенти активно та захоплено цікавились особливостями діяльності підрозділу та його структурою. Вони тримали в руках не макети, а справжню бойову зброю ІХ-ХХ століття та бачили начиння криміналістичної та вибухотехнічної пересувних лабораторій.

- Впевнений, що такі заходи сприяють популяризації роботи міліцейських експертів, які за допомогою наукових методів та засобів допомагають розкривати злочини,- зазначив начальник НДЕКЦ полковник міліції Андрій Семчук. – Маємо надію, що хтось із студентів в майбутньому обере професію експерта.

- Сподіваємось, що такі заходи будуть регулярними, - зазначив старший викладач університету Петро Давидюк. - Адже вони дозволяють закріпити на практиці ті теоретичні знання, які студенти здобули в стінах університету. Такі зустрічі допоможуть нашим випускникам-юристам без особливих проблем знайти своє місце в динамічному українському суспільстві.

СЗГ УМВС,

(за матеріалами НДЕКЦ при УМВС)

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Житомирська область: ...

КОМЕНТАРІ