У Рівненській області з дубенського підприємства зловмисники винесли сейф із грішми

У Рівненській області з дубенського підприємства зловмисники винесли сейф із грішми

02.04.14 18:37 0 685
На одному із приватних підприємств Дубна по виготовленню солодощів зловмисники викрали близько 75 тисяч гривень та іноземну валюту.

— 29 березня кладівниця повідомила правоохоронців про крадіжку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міського відділу міліції, — розповідає заступник начальника – начальник кримінальної міліції Дубенського МВ УМВС Василь Воронко. — Як стало відомо правоохоронцям, зловмисники проникли в приміщення через пластикове вікно. Потрапили вони спочатку до кабінету директора приватного підприємства, а тоді зламали серцевину замка і зайшли в приміщення бухгалтерії, де і знаходився сейф. Крадії винесли сейф на вулицю теж через вікно, де його і відкрили. Зловмисники викрали з нього близько 75 тисяч гривень та 1500 доларів.

Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Та проводяться всі необхідні слідчі та розшукові заходи по встановленню та розшуку причетних до крадіжки осіб.

Олеся Шевченко,

Дубенський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Львів патрулює зведений ...

КОМЕНТАРІ