Рівненська область: за добу на території області виникло 4 пожежі

Рівненська область: за добу на території області виникло 4 пожежі

02.04.14 14:44 0 741
Протягом минулої доби рятувальники Держслужби з НС чотири рази виїжджали на ліквідацію пожеж. Завдяки оперативним діям вогнеборцям вдалося запобігти розповсюдження вогню на сусідні житлові будинки та прибудови, ніхто з людей не постраждав. Наразі причини пожеж та завдані вогнем матеріальні збитки встановлюються.

Так, о 06-23 в селі Злазне Костопільського району вогнем знищено 300кг дерев’яного вугілля на подвір’ї неексплуатуємої будівлі, що належить місцевому жителю.

Через дві години на автодорозі «Київ - Чоп», поблизу селища міського типу Квасилів, Рівненського району, вогнем пошкоджено кабіну вантажного автомобіля «КАМАЗ».

Також о 23-55 в селі Глушиця Сарненського району в приватному господарстві місцевої жительки вогонь знищив дерев’яний хлів розміром 4х3м та 0,5 тони сіна.

Та 01-17 другого квітня в обласному центрі рятувальники ліквідували загорання сміття в контейнері, який належить ТзОВ «Санком-Рівне».

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до громадян з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про власну безпеку та безпеки оточуючих людей. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Тернопільські школярі ...

КОМЕНТАРІ