Тернопільщину з офіційним візитом відвідала заступник Міністра молоді та спорту України Олена Підгрушна

Тернопільщину з офіційним візитом відвідала заступник Міністра молоді та спорту України Олена Підгрушна

02.04.14 12:03 0 695
З призначенням на посаду заступника Міністра молоді та спорту України Олену Підгрушну привітав голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк.

новопризначений керівник міністерства з робочим візитом відвідала Тернопільську область.

«Для кожного мешканця області будь-яка перемога нашого спортсмена є величезною гордістю. Щоразу, як піднімається державний прапор, коли звучить Славень нашої держави, ми розуміємо, що ми велика нація і ми маємо чим пишатися. Кожен українець, який приносить здобутки для краю, є нашим героєм. І ми бачили під час олімпійських ігор, що перемога додавала наснаги та впевненості кожному. Приємно, що українці перемагають, не дивлячись на перешкоди, - про це під час наради з представниками спортивних галузей області наголосив Олег Сиротюк. – І ми повинні зробити все, аби спорт вивести на інший та вищий щабель розвитку. Спорт для адміністрації є однією з важливих галузей, якій ми приділятимемо увагу».

Очільник краю переконаний, що Олена Підгрушна, ставши заступником міністра, зможе власний спортивний досвід перенести на всю Україну, бо знайома вона з проблемами спорту не теоретично, а на практиці.

«Можливо, я молодий заступник Міністра, - каже Олена Підгрушна, - багато хто скептично до цього призначення відноситься, є багато негативу, але я знаю про проблеми в спорті зсередини, як спортсмен. І будучи кілька днів на новій посаді я розумію, що більшість чиновників не знають цих проблем, багато інформації їм доносять не такою, яка є насправді. Я буду робити усе, аби це виправити».

Під час наради піднімалися питання щодо облаштування спортивних майданчиків та стадіонів, говорили про реконструкцію біатлонної бази та санної траси, не забули згадати і про легку атлетику й масові види спорту.

Голова області пообіцяв провести повний аудит у спортивній галузі, вивчити усі питання та знайти вихід з наболілих проблем. Олег Сиротюк каже, що через складну ситуацію у державі багато чого потрібно буде робити власними силами, самостійно доводити до логічного завершення об’єкт за об’єктом.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ