Служба зайнятості Тернопільщини допомагатиме мешканцям Криму

Служба зайнятості Тернопільщини допомагатиме мешканцям Криму

02.04.14 12:53 0 662
У зв’язку з останніми подіями у Криму зростає кількість кримчан, які, рятуючись від окупації, приїжджають на материкову Україну, в тому числі і в нашу область. Для того, щоб вони відчували тут себе повністю захищеними, їм створюються необхідні умови для проживання, всебічного соціального та побутового забезпечення.

"Державна служба зайнятості також не стоїть осторонь цих процесів, – зазначив директор обласного центру зайнятості Петро Химейчук. – Ми готові сприяти працевлаштуванню внутрішніх мігрантів з Криму, призначенню та виплаті допомоги по безробіттю незалежно від реєстрації їхнього місця проживання. Обов'язково допоможемо їм у пошуку підходящої роботи (тимчасової або постійної), в отриманні інформацій, консультацій з питань зайнятості, організації підприємницької діяльності, участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, здобутті нової професії, проходженні професійної перепідготовки або підвищенні кваліфікації".

Нагадаємо, державна служба зайнятості усі послуги надає безкоштовно. Бажаючі можуть скористатися й її сервісами:

інформаційно-довідковою телефонною системою 0-800-50-50-60 (зі стаціонарного телефону) або 730 - з мобільного.

Інтернет-порталами: www.dcz.gov.ua або www.trud.gov.ua

Для вирішення проблем мешканцям Криму необхідно звернутися у будь-який місцевий центр зайнятості та мати при собі (за наявності) такі документи: паспорт громадянина України, трудову книжку, облікову картку платника податку (довідку про присвоєння ідентифікаційного номера), документ про освіту.

Контактний телефон в обласному центрі зайнятості: 23-51-95.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ