Тернопільська міліція розслідує замах на вбивство

Тернопільська міліція розслідує замах на вбивство

02.04.14 12:36 0 665
Замах на вбивство інкримінують 40-річному тернополянину. Так чоловік завершив своє гостювання на квартирі жертви.

До чергової частини Тернопільського міського відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від медиків лікарні швидкої допомоги про те, що до них доправлено 32-річного жителя обласного центру з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки. Слідчо-оперативна група одразу ж виїхала за адресою місця проживання потерпілого, адже, як з’ясувалося, саме там розігралася кривава подія.

На квартирі міліціонери застали співмешканку потерпілого. Зі свідчень жінки, напередодні у них гостювала її подруга з чоловіком. І, найімовірніше, саме гість і вчинив замах на життя співмешканця.

Проаналізувавши всі деталі та обставини, що передували злочину, а також зібравши можливі речові докази, правоохоронці дійшли висновку, що саме 32-річний тернополянин є головним підозрюваним у скоєнні важкого злочину. Та й згодом сам затриманий не став заперечувати, що власноруч встромив ножа у груди своєму товаришеві. От правда чому і за що - пояснити не зміг, адже пригадати, причину конфлікту завадила надмірна доза спожитого алкоголю.

З’ясувалося, напередодні одна сімейна пара завітала у гості до іншої. Зустріч не обійшлася без випивки, як це часто, на жаль, буває. Пізно ввечері господар подався на вулицю. Чому - теж залишилося без пояснень. Повернувся далеко за опівніч. В цей час співмешканка ще сиділа за комп’ютером, а гості, що залишилися на нічліг, пішли до іншої кімнати. Оскільки ззовні відчинити вхідні двері було неможливо, адже на них відсутня ручка, 40-річний тернополянин став стукати-грюкати. Співмешканка, не відволікаючись від монітора, крикнула, аби хтось з гостей відчинив. Пішов чоловік. Декілька хвилин було чути суперечку між господарем, що повернувся, та гостем, а потім все стихло.

Проникаюче поранення грудної клітки із пошкодженим лівим шлуночком серця - такі наслідки мала п’яна сварка двох товаришів. За життя одного змагаються реаніматологи, хоча шансів на виживання мало, адже потерпілий рік тому переніс операцію на серці. Доля підозрюваного – на вагах правосуддя. Йому інкримінують замах на вбивство.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ