13 травня відбудеться обласний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

13 травня відбудеться обласний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

02.04.14 16:33 0 720
13 травня в Тернополі відбудеться обласний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Розпорядження про це підписав голова обласної державної адміністрації Олег Сиротюк.

Захід організовується з метою вивчення серед дітей та молоді культури безпеки життєдіяльності, правил безпечної поведінки, вироблення індивідуальної та колективної поведінки в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, розвитку і прояву особистих творчих здібностей у дітей та підлітків, популяризації здорового й активного способу життя.

Організація, підготовка та проведення фестивалю, відповідно до розпорядження, лежить на управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області. Департамент освіти і науки, управління з питань туризму та курортів, у справах сім’ї та молоді, з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації, Тернопільська обласна організація Добровільного пожежного товариства України повинні забезпечити фінансову підтримку підготовки та проведення фестивалю, сприяти участі у ньому дружин юних пожежних.

До початку обласного етапу фестивалю міські конкурси повинні відбутися у районах області, в Тернополі та Чорткові. Переможці міських змагань виборюватимуть звання найсильніших у наступному етапі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку ЖКП №7 здійснює ...

КОМЕНТАРІ