У Новограді-Волинському затримано нахабних грабіжників

У Новограді-Волинському затримано нахабних грабіжників

02.04.14 15:39 0 647
Оперативники карного розшуку Новоград-Волинського міськвідділу міліції Житомирщини затримали двох чоловіків, які, побивши місцевого жителя, відібрали його речі та ще й роззули.

До чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 36-річного місцевого жителя. Заявник повідомив про те, що постраждав від невідомих грабіжників.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясували правоохоронці, того вечора потерпілий повертався додому. По дорозі чоловік вирішив зайти у гості до свого товариша, де й повечеряли, перехиливши кілька чарок горілки. Коли ж гість разом з господарем будинку вийшли на вулицю, до них підійшли невідомі. Негідники накинулися на заявника з кулаками, відібрали у нього велосипед, наручний годинник, мобільний телефон та ще й зняли взуття. Згодом чоловік повідомив, що з його товаришем, у якого він гостював, грабіжники були знайомі.

Упродовж кількох годин тривали оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення місцеперебування зловмисників. Врешті оперативникам карного розшуку вдалося таки вийти на їх слід і затримати.

Ними виявились двоє місцевих жителів, 19 та 44 років. В обох за плечима, незважаючи на досить велику різницю у віці, багате кримінальне минуле.

За місцем проживання затриманих правоохоронцями були виявлені та вилучені речові докази, які підтверджують причетність фігурантів до вчинення грабежу. Чи брав участь у вчиненні злочину «гостинний товариш» заявника, оперативники наразі встановлюють.

– Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального Кодексу України (Грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). За чинним кримінальним законодавством подібні дії караються ув’язненням на строк від 4 до 6 років, - повідомив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка.

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному правоохоронці ...
Наступна новина: Нетверезий мешканець ...

КОМЕНТАРІ