Міський голова Микола Романюк зустрівся з представниками місії ОБСЄ в Луцьку

Міський голова Микола Романюк зустрівся з представниками місії ОБСЄ в Луцьку

03.04.14 13:33 0 738
В Луцькій міській раді відбулася зустріч міського голови Миколи Романюка з представниками місії ОБСЄ в Луцьку: Колумбус Ігбоанусі та Пер Горан Віік. У зустрічі також взяли участь заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич та начальник управління міжнародного співробітництва і проектної діяльності Віра Кудрявцева.

Гості поінформували про мету свого приїзду, яка полягає у забезпеченні незалежного моніторингу процесу підготовки та проведення президентських виборів в Україні. Спостерігачам з ОБСЄ розповіли про організацію виборчого процесу в Луцьку та роль Луцької міської ради у здійсненні організаційно-технічних заходів.

Міський голова наголосив на важливості місії спостерігачів у Луцьку та зазначив, що місто готове до проведення виборів, та для цього усі необхідні ресурси. Крім того, Микола Романюк відзначив, що євроінтеграційні процеси у регіоні та активні міжнародні контакти Луцька сприяють розвитку міста, а численні реалізовані ініціативи та проекти, зокрема діяльність Центру надання адміністративних послуг, покращують прозорість роботи місцевої влади та практично унеможливлюють прояви корупції.

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільський студент ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ