Луцьк: одну із зупинок громадського транспорту перейменовано на «Площа Героїв Майдану»

Луцьк: одну із зупинок громадського транспорту перейменовано на «Площа Героїв Майдану»

03.04.14 08:44 0 743
Члени виконавчого комітету зібралися на чергове засідання. Одним із питань, яке було включено до порядку денного, було: «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 01.03.2012 №119-1 «Про затвердження назв зупинок громадського транспорту». Проект рішення підготовлений управлінням транспорту та зв’язку міської ради. Згідно з документом членам виконавчого комітету запропоновано змінити назву зупинки громадського транспорту «Палац урочистих подій» на «Площа Героїв Майдану».

Варто зазначити, що на одній з попередніх сесій міської ради депутати площі перед Палацом урочистих подій дали назву «Героїв Майдану». Тоді також було запропоновано й перейменувати зупинку громадського транспорту, яка знаходиться поруч.

Зрештою члени виконкому підтримали запропонований проект рішення.

Тепер департамент житлово-комунального господарства має до 30 квітня виготовити та встановити відповідні інформаційні таблички та стенди.

Крім того, на шньому засіданні відновлено стоянку таксі на проспекті Волі біля будинку № 2.

Під час розгляду цього питання перший заступник міського голови Святослав Кравчук зауважив, що після відновлення стоянки необхідно, аби на цій території підтримувався належний порядок. За його словами, там має бути встановлений смітник, щоб водії таксі мали куди викинути недопалок чи стаканчик з під кави. Він застеріг, аби сміття не валялося під ногами, а потім двірники не ловили його на Театральному майдані.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ