В Закарпатській області дитячі пустощі з вогнем обійшлися у 10 тисяч гривень

В Закарпатській області дитячі пустощі з вогнем обійшлися у 10 тисяч гривень

03.04.14 11:20 0 694
1 квітня о 18:24 до іршавських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Лисичево Іршавського району. По прибуттю рятувальників до місця події з’ясувалось, що на території одного з дворогосподарств горить житловий будинок, який власниками протягом останніх років не експлуатувався.

Оперативно та швидко вогнеборці 12-го Державного пожежно-рятувального поста с. Довге локалізували вогонь, а о 21:00 повністю ліквідували пожежу. Попри старання бійців ДСНС вогонь таки встиг завдати власнику дворогосподарства збитків у сумі 10 тисяч гривень, адже внаслідок пожежі знищено покрівлю даного житлового будинку та пошкоджено стіни.

Ймовірніше за все, до появи вогню на обійсті призвели дитячі пустощі з сірниками. Скориставшись безконтрольністю з боку батьків, 8-річний син знайшов сірники та побіг гратися з ними на подвір’я. Як результат, виникла пожежа. Вогонь потрапив на кукурудзяні стебла, що зберігалися поряд із будівлею, а звідти відразу ж перекинувся на дах будинку. На щастя, батько вчасно побачив дим та відразу ж викликав рятувальників.

Травмованих та загиблих внаслідок пожежі не було.

З огляду на такі події, рятувальники Управління ДСНС України у Закарпатській області закликають батьків постійно контролювати розваги дітей, ховати від них сірники та частіше роз’яснювати дітям про небезпеку гри з вогнем.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ