На Хмельниччині затримані під час переслідування молодики напали на інспекторів ДАІ та представників Самооборони

На Хмельниччині затримані під час переслідування молодики напали на інспекторів ДАІ та представників Самооборони

03.04.14 08:03 0 693
На Хмельниччині, у Летичівському районі, розігрався справжній міні-блокбастер із переслідуванням, мигалками та бійкою. Так інспектори ДАІ разом із самооборонівцями затримували двох «поганих» хлопців, які, випивши зайвого, підняли на вуха цілий район.

Посеред білого дня до Летичівського райвідділу міліції зателефонували вкрай стурбовані працівники Голосківського професійного аграрного ліцею та повідомили про те, що двоє незнайомців на автомобілі «VOLKSWAGEN CADDY» в’їхали на територію навчального закладу та влаштували там справжнє ралі, а потім ще й почали з’ясовувати стосунки з директором. Неозброєним оком було видно, що чоловіки перебувають в стані алкогольного сп’яніння. Їхні дії були вкрай непередбачуваними і становили пряму загрозу життю та здоров’ю учням та працівникам ліцею.

Заявники повідомили, що незнайомці поїхали в напрямку Летичева. На переслідування зловмисників вирушив екіпаж ДАІ в складі інспекторів Артема Іванюри, Андрія Валюса та Віктора Кондратюка. Допомогти правоохоронцям визвалися і представники місцевої Самооборони.

Вказаний автомобіль було помічено поблизу села Головчинці. Працівники ДАІ намагались зупинити порушників за допомогою спеціальних звукових сигналів та проблискових маячків, але ті не реагували, а навпаки —збільшили швидкість та постійно створювали аварійні ситуації на дорозі.

При в’їзді в Летичів поблизу усім відомого рибного базару «VOLKSWAGEN» із втікачами все ж вдалося зупинити. Та тільки інспектор Іванюра підійшов до автомобіля, як із нього вискочив водій і одразу накинувся на правоохоронця з кулаками, порвав йому формений одяг, після чого намагався втекти, але був затриманий.

Та на цьому пригоди інспекторів не закінчились. На допомогу водієві вийшов пасажир, який до того ж виявився його рідним братом. «Помічник» накинувся на ДАІшників уже із пляшкою з-під пива. Але тут на допомогу прийшли самооборонівці, і спільними зусиллями дебоширів вдалося вгамувати.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Летичівського РВ УМВС. Порушників було доправлено на освідування до Летичівської центральної районної лікарні, де перебуваючи в кайданках, вони продовжували поводитись досить агресивно. Але висновок лікаря-нарколога був безапеляційний — обоє перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомив начальник Летичівського райвідділу міліції Олег Назарук, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 342 «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю,члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб», санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до двох років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прикарпаття починає ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ