На Хмельниччині кам'янчанин виніс із будинку роботодавців золоті прикраси вартістю 10 тисяч гривень

На Хмельниччині кам'янчанин виніс із будинку роботодавців золоті прикраси вартістю 10 тисяч гривень

03.04.14 12:51 0 636
Наймаючи на роботу молодого хлопця, господарі навіть уявити не могли, що впускають до оселі крадія.

Сім’я кам’янчан вирішила зробити ремонт в будинку. Для цього найняли бригаду робітників, які вправно виконували свою роботу. У домовлений термін майже все було зроблено, залишилось тільки винести сміття. Тож для цієї роботи знайшли молодого хлопця, який погодився допомогти за визначену плату. Та допоки майстри робили останні штрихи, хлопець не лише сміття повиносив, а й золоті вироби прихопив.

Виявивши відсутність прикрас, господарі звернулись до міліції, де за фактом крадіжки одразу відкрили кримінальне провадження.

— Злочин розкрили, особу крадія встановили. Ним виявився 20-річний кам’янчанин, який раніше неодноразово притягувався до відповідальності за вчинення злочинів майнового характеру, — розповідає начальник кримінальної міліції у справах дітей Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції Юрій Плюта. — Наразі встановлено, що він виніс прикрас на 10 тисяч гривень. Викрадене здав у ломбард, за що отримав 4 тисячі. Гроші витратив на продукти харчування та посиденьки в розважальних закладах.

Молодику уже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відомості, зазначені у ...
Наступна новина: На Житомирщині упродовж ...

КОМЕНТАРІ