У Львові розшукали хлопця з Вінниччини, який вважався безвісти зниклим

У Львові розшукали хлопця з Вінниччини, який вважався безвісти зниклим

03.04.14 08:35 0 644
З 21 по 30 березня на території Львівської області проводилася операція «Канікули». За цей час правоохоронці викрили 26 адміністративних та 15 кримінальних правопорушень, скоєних підлітками, а також розшукали двох дітей, котрі зникли безвісти.

Про це 2 квітня передає ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України у Львівській області спільно з дільничними інспекторами міліції, службою у справах дітей райдержадміністрацій та громадськістю провели низку рейдових перевірок у 192 розважальних закладах та закладах громадського харчування. Окрім того, правоохоронці відвідали місця масового скупчення молоді у вечірній час – парки, сквери вулиці.

Під час проведення операції міліціонери зареєстрували 26 адміністративних та 15 кримінальних правопорушень, які скоїли неповнолітні. Виявили 10 підлітків, котрі перебували у нічний час без супроводу дорослого члена сім’ї, а також розшукали двох дітей, котрі зникли безвісти.

«Під час проведення операції працівники міліції розшукали двох дітей, котрі зникли безвісти. Зокрема 16-річного хлопця, котрий, 11 березня, виїхав до Львова з Вінницької області та не повідомив про це матір. Жінка звернулася до правоохоронців по допомогу», – повідомив т.в.о. начальника СКМСД ГУМВС України у Львівській області Станістав Мельник.

До адміністративної відповідальності працівники міліції притягнули 90 дорослих, з яких 76 – це особи, що заміняють батьків. Також виявили 13 осіб, котрі здійснювали реалізацію алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім.

Також правоохоронці виявили трьох громадян, котрі втягували дітей у злочинну діяльність.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів'янин добровільно ...

КОМЕНТАРІ