Івано-Франківщина: на Косівщині правоохоронці спільно із "Самообороною" припинили діяльність грального закладу

Івано-Франківщина: на Косівщині правоохоронці спільно із "Самообороною" припинили діяльність грального закладу

03.04.14 09:50 0 820
Заклад, який щойно розпочав свою діяльність, не встиг реалізувати незаконні підприємницькі амбіції своїх господарів. Проіснувавши два тижні, замаскований клуб любителів азартних ігор успішно припинив свою діяльність завдяки правоохоронцям та громадським активістам.

Будівля, яка встигла побути спочатку магазином, а потім чиїмось житлом, за останніх два тижні перетворилася на осередок підпільного грального бізнесу. Орендарі чекали прибутків від азартної залежності громадян, однак правоохоронці вчасно зупинили правопорушників.

Працівники СДСБЕЗ Косівського РВ УМВС спільно із активістами «Самооборони» Косівщини навідалися до закладу. Було задокументовано та вилучено п’ять гральних апаратів. Власником незаконного бізнесу виявився мешканець одного із сусідніх районів.

За словами начальника Косівського РВ УМВС Миколи Нємцова, правоохоронці порушили кримінальне провадження за ст.203-2 «Зайняття гральним бізнесом», правопорушникові загрожує штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Луцькі боксери найсильніші ...

КОМЕНТАРІ