У Львівській області звернення до громадян

У Львівській області звернення до громадян

03.04.14 16:12 0 665
Звернення начальника Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Андрія Гребенюка до громадян.

Шановні Львів’яни та мешканці Львівської області!

У зв’язку з тим, що досі на руках у деяких осіб та громадських організацій залишається велика кількість незареєстрованої належним чином зброї, а також частина зброї, що була викрадена з різних підрозділів міліції у ніч з 18 на 19 лютого, керівництво МВС України ініційовано проведення другого етапу добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухівки, що незаконно зберігається у населення. Місячник триватиме у період з 1 по 30 квітня 2014 року. Від імені керівництва ГУМВС України у Львівській області закликаю усіх громадян та організації, котрі можуть володіти незареєстрованою у встановленому порядку зброєю, здавати її у органи внутрішніх справ Львівської області. Найкраще – у райвідділи міліції за місцем проживання. Приймаються заяви про добровільну здачу вогнепальної зброї, боєприпасів, спеціальних засобів самооборони та вибухівки, що зберігаються незаконно.

Всі громадяни, котрі звернуться у зазначений період до ОВС, будуть звільнені від кримінальної відповідальності. Більше того, якщо громадянин у зазначений термін здасть мисливську вогнепальну, газову, холодну зброю, спецзасоби вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, після проведення додаткової перевірки зброї, її технічного стану та після оформлення відповідних документів та наявності законних підстав, може зареєструвати її у свою власність.

Хочу зазначити, що попередній місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухівки у Львівській області пройшов успішно. В період з 3 по 21 березня цього року громадяни здали у органи внутрішніх справ Львівської області та у спеціально створені вікна прийому 108 одиниць вогнепальної зброї. З них 78 пістолетів Макарова, неправомірно вилучених в ОВС Львова, 4 автомати, одна гвинтівка та більше 500 набоїв.

Вже з початку квітня цього року до ОВС Львова громадяни здали 5 одиниць вогнепальної зброї. З них 1 пістолет Макарова та 4 гвинтівки (дві мисливські та 2 саморобні), ще не були зареєстровані належним чином.

Дякуємо усім свідомим громадянам, котрі проявили свою позицію і з розумінням поставились до необхідності здати зброю, що перебуває у незаконному обігу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутат Тернопільської ...
Наступна новина: Рівненщина: махінації з ...

КОМЕНТАРІ