До міського голови звернулися понад 20 чернігівців

До міського голови звернулися понад 20 чернігівців

03.04.14 10:19 0 678
Чернігівський міський голова Олександр Соколов провів особистий прийом громадян у відділі звернень громадян та соціальних питань міської ради.

Зі своїми проблемними питаннями та пропозиціями до керівника міста звернулися понад 20 чернігівців. Переважна більшість звернень традиційно стосувалися вирішення житлових питань, приватизації та оренди земельних ділянок, визначення їх меж, введення в експлуатацію будинку, присвоєння поштової адреси тощо.

З колективним зверненням до міського голови прийшли жителі вул. 1-шої Радіозаводської. Люди заперечують проти надання у користування двох земельних ділянок, по яких передбачалося прокладання проїзду між вул. 1-шою Радіозаводською та вул. Малиновського (дороги там немає, зараз є стежка). Головний архітектор міста Сергій Калюжний пояснив, що з точки зору вимог містобудування земельні ділянки можуть бути передані, однак суспільний інтерес також має враховуватися. О.Соколов дав доручення детальніше вивчити цю ситуацію, оскільки, за інформацією мешканців вулиці, там прокладено інженерні мережі, і землю не доцільно передавати у користування.

Всі питання, з якими звернулися під час особистого прийому чернігівці, О.Соколов назвав актуальними і життєвими. На звернення громадянам надано роз'яснення, або ж дано доручення надати письмові відповіді.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НАТО говорить мовою ...
Наступна новина: Кримські школярі та ...

КОМЕНТАРІ