Сидір Кізін: «Аграрний сектор та видобувна промисловість є ключовими напрямками розвитку Житомирської області»

Сидір Кізін: «Аграрний сектор та видобувна промисловість є ключовими напрямками розвитку Житомирської області»

03.04.14 11:12 0 801
Під час робочої поїздки до Володарсько-Волинського та Черняхівського районів голова облдержадміністрації Сидір Кізін ознайомився із тим, як функціонує аграрний сектор та видобувна промисловість, які є ключовими напрямками розвитку нашого регіону.

Сидір Васильович констатував, що приємно бачити, як за півтора року відновилося виробництво на ТОВ «Ресурс Трейдінг Україна», з’явилися нові робочі місця та почав наповнюватися місцевий бюджет. Однак, за словами очільника області, не варто забувати і проблеми видобувної галузі. Головною із них є корупція, що дозволяє профільним відомствам відмовляти підприємствам у надані дозволів. Голова облдержадміністрації пообіцяв, що докладе зусиль для того, аби контролюючі органи припинили чинити тиск на бізнес, оскільки він допомагає району та є соціально відповідальним, а відтак сприяє розвитку всієї області.

Аналізуючи аграрну галузь Житомирщини, голова облдержадміністрації звернув увагу на те, що в ній ситуація є кращою. Але є необхідність, аби держава звернула увагу на те, що податки від «Черняхівського елеватора» не наповнюють місцевий бюджет, а сплачують в Київ, бо підприємство є частиною Державної продовольчо-зернової корпорації. Керівництво області сприятиме оформленню майнового комплексу та земельної ділянки цього виробничого комплексу, який дозволяє фермерам збувати зернові культури та забезпечує стабільне функціонування аграрного сектору регіону.

Сидір Кізін зазначив, що керівники підприємств можуть звертатися зі своїми проблемами до обласного керівництва. За його словами, вже зараз чітко видно однотипні проблеми, що перешкоджають роботі бізнесу, а для їх подолання будуть прийматися системні кадрові рішення. Резюмуючи, Сидір Васильович наголосив на тому, що варто просто дотримуватися чинного законодавства і багато проблем зникнуть.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ