Житомирщина: володарсько-Волинський район першим в області отримав нового керівника

Житомирщина: володарсько-Волинський район першим в області отримав нового керівника

03.04.14 11:53 0 681
2 квітня голова облдержадміністрації Сидір Кізін та його заступник Ярослав Долгих відвідали селище міського типу Володарськ-Волинський, де відбулося офіційне представлення новопризначеного керівника райдержадміністрації. Відтепер Володарсько-Волинським районом керуватиме Віктор Михальченко.

Сидір Кізін привітав голову райдержадміністрації із призначенням на відповідальну посаду та побажав йому від імені керівництва області натхнення, наполегливої праці й терпіння. Сидір Васильович висловив сподівання, що завдяки спільній роботі та підтримці від облдержадміністрації в районі вдасться реалізувати всі завдання, які стоять перед новою українською владою.

У своєму виступі керівник області також звернув увагу на пріоритетні напрямки роботи, визначені вищим державним керівництвом. В першу чергу, це відновлення довіри громадян до влади. Важливим кроком має стати зміна ролі та функцій основних структур і відомств шляхом перетворення влади із контролера на обслуговуючий персонал для громадян і підприємців.

Сидір Васильович закликав усіх забути про негаразди, непорозуміння та ворожнечу, адже нинішня суспільно-політична ситуація в Україні вимагає від нас швидких й рішучих дій. Він також наголосив на тому, що підприємці району отримають можливість працювати повноцінно. За словами Сидора Кізіна, цьому сприятиме максимальне спрощення дозвільної системи, процедур отримання й розширення земельних ділянок та зменшення кількості перевірок з боку контролюючих органів. Саме це стимулюватиме розвиток видобувної галузі, яка є ключовою для Володарсько-Волинського району. Натомість самі підприємці повинні усвідомити, що вони є соціально відповідальними перед усією громадою. Відтак, варто переводити підприємства в район, де створюватимуться й забезпечуватимуться комфортні умови для роботи, а податки й заробітні плати будуть сплачуватися офіційно.

Голова облдержадміністрації закликав підприємців з усіма проблемами звертатися до нього особисто та запевнив, що контролюючі й правоохоронні органи не будуть чинити на них тиску. Він висловив сподівання, що спільні зусилля обласної влади, депутатського корпусу районної ради та громади сприятимуть підвищенню соціальних стандартів та налагодженню дієвого механізму співпраці.

Новопризначений голова Володарсько-Волинської райдержадміністрації Віктор Михальченко подякував вищому керівництву за довіру та зазначив, що докладе усіх зусиль для гідного виконання поставлених завдань. Віктор Леонідович вважає, що для цього варто дотримуватися дисципліни, не порушувати законодавства, розуміти людей та не заважати підприємцям працювати. Керівник району переконаний, що не варто ділити чиновників за партійним принципом, оскільки у всіх зараз спільне завдання, яке полягає в тому, аби відбудувати державу.

Довідково: Віктор Михальченко народився 16 травня 1970 року у с.Новоселиця Попільнянського району. Закінчив Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю "Розробка родовищ корисних копалин". Проходив службу в Зройних Силах України та в органах внутрішніх справ України. У різні роки працював на підприємствах видобувної галузі у смт Черняхів, у Малинському, Володарсько-Волинському районах, у м.Коростишеві.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ