Житомирська область: двічі за добу вогнеборцям області довелося виїздити на пожежі

Житомирська область: двічі за добу вогнеборцям області довелося виїздити на пожежі

03.04.14 17:15 0 672
За добу вогнеборці області двічі виїздили на пожежі. Перший випадок стався 1 квітня о 18:09. До 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Черняхів надійшло повідомлення про займання в шлакоблочній господарчій будівлі, що розташована в селі Видибор.

Прибулі на місце виклику бійці ДСНС встановили, що дах споруди майже повністю охоплений полум’ям. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежа була локалізована о 18:57. Тим самим вогнеборці не дали вогню розповсюдитись по всій будівлі. Остаточно ліквідувати пожежу вдалося о 19:32. Проте вогонь встиг знищити 8 квадратних метрів та пошкоджено 24 квадратних метрів покрівлі.

2 квітня о 4:00 на пункт зв’язку 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Лугини надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що розташований у селі Повч.

Займання виявили сусіди, саме вона й викликали вогнеборців.

По прибуттю пожежного підрозділу до місця виклику було встановлено, що дах споруди повністю охоплений вогнем. Через те, що будівля дерев’яна, вогонь швидко розповсюджувався по всій площі. Існувала ймовірність перекидання полум’я на сусідський житловий будинок, що розташований на відстані трьох метрів від осередку пожежі. Проте, завдяки вмілим діям рятувальників цю небезпеку було усунено, а пожежу локалізовано о 4:55. Остаточна ліквідація займання сталася о 8:30.

Внаслідок пригоди вогнем знищено дах, пошкоджено стіни та домашнє майно.

Під час обох пригод загиблих та травмованих немає.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ