Правоохоронці на Рівненщині викрили злочинну групу, яка збувала особливо небезпечні наркотики

Правоохоронці на Рівненщині викрили злочинну групу, яка збувала особливо небезпечні наркотики

03.04.14 11:16 0 699
Працівники спецпідрозділу БОЗ УМВС спільно зі співробітниками ВБНОН УМВС України в Рівненській області, в ході досудового розслідування задокументували групу з ознаками організованості в складі трьох осіб, яка зберігала та збувала солому маку.

При проведенні обшуку за місцем проживання одного із членів групи працівники міліції вилучили солому маку загальною вагою близько 400 грамів, а при проведенні обшуку в автомобілі, який належить організатору, вилучено гроші в сумі 5 400 гривень.

Міліціонери встановили, що з квітня до листопада минулого року в Гощанському районі 38-річний місцевий житель з метою отримання незаконних доходів на постійній основі організував та очолив стійке об'єднання, до якого залучив ще двох жителів вказаного району. За період злочинної діяльності зловмисники збули макової соломи, що є особливо небезпечним наркотичним засобом, загальною масою близько 1300 грам.

Організатор та керівник злочинної групи розробив єдиний план діяльності, відповідно до якого розподілив функції, спрямовані на досягнення спільної злочинної мети. Члени угруповання на території Рівненської області підшуковували та пропонували наркозалежним особам придбати макову солому.

— Працівники міліції провели чотири оперативні закупівлі наркотиків загальною вагою близько одного кілограма, — зазначив заступник начальника УБОЗ УМВС Віталій Бортняк. — Членів угруповання затримали безпосередньо після передачі грошових коштів організатору. За даним фактом відкриті кримінальні провадження за статтею 263, частиною 1 статті 306, частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС (За матеріалами УБОЗ УМВС)

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сидір Кізін: «Аграрний ...
Наступна новина: Донбас на 3 роки продовжив ...

КОМЕНТАРІ