У Рівненській області на лаві підсудних – учасники організованої злочинної групи, які займались збутом наркотиків

У Рівненській області на лаві підсудних – учасники організованої злочинної групи, які займались збутом наркотиків

03.04.14 12:23 0 685
Прокуратурою Рівненської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розслідуваному органами Служби Безпеки України стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи, які вчиняли злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Встановлено, що злочинну групу створили двоє мешканців м. Рівне, 1980 та 1986 років народження, переслідуючи мету системного отримання від такого промислу прибутків. До своєї протиправної діяльності вони залучили ще двох непрацюючих жителів обласного центру.

Згідно з розробленим злочинним планом і розподілом функцій учасники злочинної групи упродовж 2012-2013 р.р. закуповували у невстановлених осіб наркотичні засоби і психотропні речовини, які в подальшому збували на території Рівненської області серед наркозалежних осіб. Частину коштів, отриманих внаслідок злочинних дій, вони розподіляли між собою, іншу – використовували для продовження злочинного бізнесу та вжиття заходів конспірації.

Згідно із законом членам цієї організованої злочинної групи, серед яких двоє – раніше судимі, загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Правоохоронці затримали ...

КОМЕНТАРІ