Правоохоронці розповіли рівненським студентам про згубну дію наркотиків

Правоохоронці розповіли рівненським студентам про згубну дію наркотиків

03.04.14 08:09 0 730
У автотранспортному коледжі відбулася зустріч студентів з працівником правоохоронних органів — старшим оперуповноваженим сектором боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського міськвідділу міліції Людмилою Сорочук та лектором-консультантом Християнського консультаційного центру «Надія» — Петром Олексюком.

На зустрічі лектор розповідав і презентував студентам про наркотичне життя молодих людей, причини ранніх спроб «легких» наркотиків, міфи про вживання наркотичних речовин, види залежностей та трагічні наслідки наркозалежності. Неодноразово в своїй промові Петро Анатолійович зазначав про те, як важливо не потрапити в полон наркотиків, зберегти своє життя та зробити правильний вибір.

Після презентації виступила Людмила Григорівна з промовою про кримінальну відповідальності за незаконне зберігання, розповсюдження та вживання наркотичних речовин. Правоохоронець розповіла про випадки різних життєвих ситуацій, які були пов’язані з незаконним обігом наркотиків, а також про те, як важко влаштуватись на роботу чи вступити до навчального закладу після того, як був притягнений до кримінальної відповідальності.

Студенти з неприхованим захопленням слухали, задавали питання та цікавились новизною почутої розповіді.

СЗГ УМВС

(за матеріалами СБНОН Рівненського МВ)

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ