Правоохоронці на Рівненщині розшукали двох підлітків, які пішли з дому

Правоохоронці на Рівненщині розшукали двох підлітків, які пішли з дому

03.04.14 13:39 0 703
31 березня вранці 34-річна Світлана, жителька селища Клевань Рівненського району, провела своїх дітей до школи, та додому в той день хлопців так і не дочекалася. 13-річний Назар та 11-річний Дмитро повернулись із занять додому та, вкравши 470 гривень, пішли з рідної домівки, прихопивши рюкзаки. Востаннє хлопців бачили на зупинці громадського транспорту села Зоря, що неподалік Клеваня.

У Клеванській школі-ліцеї, де навчався старший Назар, та Зорянського НВК школи-гімназії с. Зоря, де навчався молодший Дмитро, про учнів відгукуються непогано.

Щоправда, у Дмитра нещодавно вже був невдалий досвід втечі: влітку минулого року, зі слів самого втікача, він дві доби жив у свого місцевого товариша, тоді коли правоохоронці всієї області прочісували місцевість.

– До пошуків залучено шість пошукових груп правоохоронців та громадськість, які чергують цілодобово. Малолітніх оголошено в розшук, – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського РВ підполковник міліції Ігор Яблонський.

Та пошуки увінчалися успіхом: втікачів вранці виявили на зупинці громадського транспорту в селищі Клевань. Назар та Дмитро пояснили, що пішли з дому через конфлікти з вітчимом. Хоча мама з чоловіком розповідають, що спірні питання виникають, але виключно у виховних цілях. Дмитро та Назар стверджують, що повертатися додому не хочуть, та бажають жити лише з матір`ю.

На даний час дітей передали в обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей Рівненської обласної ради. Після проведення курсу реабілітації буде вирішено їх місце проживання.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Мамчур пишається своєю ...

КОМЕНТАРІ