У Рівненській області громадські формування завжди на сторожі спокою острожан

У Рівненській області громадські формування завжди на сторожі спокою острожан

03.04.14 11:48 0 719
Завдяки своїй небайдужості та пильності учасникам громадського формування «Правопорядок» вдалося припинити кримінальне правопорушення.

- Того вечора я разом із Сергієм Процем та Богданом Михальчуком якраз поверталися додому, як почули жіночі крики, - повідомив керівник громадського формування «Правопорядок», Микола Сенькевич. - Ми відразу поспішили на місце події та побачили двох чоловіків, які билися. Розборонивши їх, відразу ж повідомили правоохоронні органи.

- Як з’ясувалося пізніше, 28-річний острожанин Андрій на ґрунті особистих неприязних відносин раптово напав на 41-річного Петра та наніс йому тілесні ушкодження, – зазначив слідчий СВ Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Олександр Сніщук. – До речі чоловік не раз попадав в поле зору правоохоронців, крім того, перебуває на обліку у лікаря психіатра.

Відносно Андрія було відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я) Кримінального кодексу України.

- Нещодавно кримінальне провадження було передане до Острозького районного суду для вирішення питання про застосування відносно Андрія примусових заходів медичного характеру, так як відповідно до висновку проведеної амбулаторної судово-психіатричної експертизи у Андрія було виявлено важку форму психічного захворювання, що і зумовило його агресивну поведінку до оточуючих, – зазначив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук.

Вікторія АНТОНОВА,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: ...

КОМЕНТАРІ