Тернопільський студент Дмитро Олещук: "Зустрічі з міліціонерами - цікаві, пізнавальні, корисні"

Тернопільський студент Дмитро Олещук: "Зустрічі з міліціонерами - цікаві, пізнавальні, корисні"

03.04.14 13:28 0 699
Зустріч зі студентами Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола провели співробітники Тернопільського міськвідділу міліції. Мета заходу – застерегти неповнолітніх від протиправного, попередити про відповідальність, яка наступає за порушення Закону.

До правоохоронців з пропозицією провести таку зустріч звернулося керівництво навчального закладу. У Галицькому коледжі навчається понад півтори тисячі студентів, більшість із них – неповнолітні. То ж основна мета викладачів, на котрих у даний час покладається відповідальність за виховання підлітків, - вберегти молоде покоління від необдуманих вчинків.

На лекції, яку провели дільничні інспектори міськвідділу, були присутні студенти економічного відділення. Міліціонери розповіли хлопцям та дівчатам про найбільш поширені правопорушення, які вчиняють їхні однолітки. Зупинилися і на темі шкідливих звичок, зокрема вживання алкоголю, пристрасть до наркотиків, які затягують молодь у вир криміналу. Ще одна важлива тема спілкування – як вберегтися від шахрайств. Правоохоронці розповідали про види таких злочинів, давали поради, як не стати їх жертвами. Не забули міліціонери попередити учнів й про відповідальність за вчинення протиправного.

- Такі зустрічі є потрібними та повчальними, - вважає студент Дмитро Олещук. - Люди, котрі дбають про забезпечення правопорядку, можуть багато розказати цікавого та необхідного для нас. Хоч ми багато нового дізнаємося з Інтернету, та, на мою думку, живе спілкування та реальні приклади з життя приносять більше користі.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирський ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ