Поради як правильно зняти квартиру на добу

Поради як правильно зняти квартиру на добу

04.04.14 20:25 0 2127
Будь-яка поїздка в інше місто, будь то відрядження або подорож,- завжди дуже цікава і зворушлива. Але для того щоб перебування в іншому місті було дійсно приємним і комфортним, слід подбати про відповідне житло. Останнім часом більше людей віддає перевагу зупинятися не в готелі, а знімати чиюсь квартиру на добу. Цей варіант оренди існує вже багато років і є прекрасною альтернативою готелям. Адже зняти квартиру подобово можна набагато дешевше, ніж коштує номер в готелі. Але при цьому у вашому розпорядженні буде ціла квартира з кухнею і всіма зручностями. Безперечно, цей варіант набагато затишніше і зручніше готелів.

Як правильно вчинити?

Отже, якщо ви вирішили зняти квартиру на добу, зверніть увагу на наступні поради:
Вирушаючи в подорож або відрядження, подбайте про квартиру на добу заздалегідь. Почніть пошуки варіантів за кілька днів до від'їзду, уважно розгляньте фотографії. Чим більше хороших фотографій пропонує орендодавець, тим більше шансів, що квартира виявиться саме такою, як вам потрібно. Не забудьте уточнити ціни і можливість бронювання.
Розпитайте власника по телефону про те, що знаходиться в квартирі, чи є всі необхідні меблі, посуд, гаряча вода і т.д. Уточніть можливі терміни проживання, а також додаткові можливості та послуги. У деяких квартирах є безкоштовний інтернет, чай, кава, щоденне прибирання і т.д.
Зверніть увагу, хто здає вам квартиру: сам господар, агентство, ріелтор або інші компанії. Звичайно, найвигідніше знімати квартиру без посередників. Але не варто займатися пошуками оренди за оголошеннями на стовпах або знімати квартиру у людини з табличкою на вокзалі. У цих випадках є великий ризик потрапити на шахраїв. Краще за все звернути увагу на компанії, що займаються орендою квартир без якихось посередників, тобто, фірми, що пропонують квартири, що знаходяться в їх власності. У будь-якому випадку краще вибирати компанію, яка існує на ринку вже не один рік.
Після того, як ви вибрали квартиру найкраще забронювати її. Правда, бронювання не завжди буває безкоштовним, тому про це теж потрібно поцікавитися заздалегідь. Забронювавши обраний варіант, ви можете бути спокійні, що вашому відпочинку або роботі не заважатиме судомний пошук житла по приїзду в місто.


Як зняти квартиру в Києві?

Сьогодні більшість приїжджають до столиці прагнуть зняти саме квартиру, а не номер в готелі. Адже не секрет, що номер в готелі в центрі Києва коштує досить дорого, зате оренда квартири в цьому ж районі обійдеться набагато дешевше. Та й проживання в окремій квартирі набагато зручніше і комфортніше, ніж в готельних номерах. Однак збираючись зняти квартиру на добу в Києві, не забувайте, що потрібно проявляти уважність. Адже охочих заробити обманним шляхом немало. Мабуть, самий небезпечний варіант знімання квартири- у людей, що пропонують оренду прямо на вокзалі. Найкраще скористатися перевіреними контактами знайомих або звернутися в гарну компанію.В інтернеті ви можете заздалегідь знайти сайти фірм, що займаються орендою і уважно вивчити їх пропозиції, подивитися відгуки і забронювати квартиру.
Вибирати квартиру слід виходячи з цілей вашого візиту. Якщо ви приїхали для огляду визначних пам'яток, то краще всього вибрати центральний район Києва, щоб бути ближче до історичних пам'ятників і палацам і заощадити час на дорогу. Якщо ви прибули у відрядження, то краще вибрати варіант поруч з місцем вашої ділової активності.
Перш ніж зняти квартиру, уважно оцініть ступінь її комфортності. Перевірте справність побутових приладів, розеток, лампочок, наявність гарячої води, справність сантехніки. Це допоможе вам уникнути можливих непорозумінь. Не женіться за дешевизною, намагайтеся вибирати оптимальне співвідношення «ціна- якість». Обов'язково попросіть у власника документи на квартиру і уважно прочитайте договір оренди. У ньому мають бути прописані всі моменти: строки, умови і сума оплати, штрафи і т.д.

Зняти квартиру в Києві на добу ви можете на сайті http://roomer.kiev.ua/, де зібрані самі цікаві пропозиції.
Источник: http://roomer.kiev.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Кеди - повертаємось в СРСР

КОМЕНТАРІ