Працівники Буковинської автоінспекції спільно з представниками громадського формування виявили в авто наркотики

Працівники Буковинської автоінспекції спільно з представниками громадського формування виявили в авто наркотики

04.04.14 11:19 0 629
2 квітня пізно увечері на блок-посту в селі Магала під час проведення операції «Зброя і вибухівка» дорожньо-патрульною службою було зупинено автомобіль «Фольксваген Гольф».

Перевіряючи документи у водія, автоінспектори звернули увагу на його неадекватну поведінку. Громадянин, мешканець міста Новоселиці, поводив себе з підозрілою «загальмованістю» у рухах і спілкуванні. Це і спонукало правоохоронців ретельніше оглянути автомобіль.

На задньому сидінні авто було виявлено поліетиленові пакети з роздрібненою речовиною золотистого кольору рослинного походження з характерним запахом канабісу.

Також в автомобілі автоінспектори виявили упаковані та вже використані шприци, інші предмети, які могли свідчити про вживання водієм наркотичного засобу. Цю підозру підтвердила перевірка водія на стан наркотичного сп’яніння.

Речовину направлено на дослідження експертам науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

А за даним фактом співробітниками слідчого відділу Новоселицького райвідділу відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ікона «Небесна сотня» ...
Наступна новина: Житомирщина: в ...

КОМЕНТАРІ