Чернівецька область: рятувальники напередодні Великодня нагадали священнослужителям основні правила пожежної безпеки

Чернівецька область: рятувальники напередодні Великодня нагадали священнослужителям основні правила пожежної безпеки

04.04.14 10:07 0 652
Напередодні Великодня з метою запобігання виникнення пожеж у церквах, працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області приділяють важливе значення проведенню профілактичних заходів серед вірян та священнослужителів. Зокрема, 2 квітня рятувальники організували зустріч із настоятелями церков різних конфесій, що є в Чернівцях. Священикам нагадали, що недотримання правил пожеж у церквах може призвести до пожежі. Особливу увагу рятувальники закцентували на наявності в церкві, як в місці з масовим перебуванням людей, первинних засобів пожежогасіння, адже вміння користування вогнегасником допоможе швидко ліквідувати пожежу на початковій стадії.

Священнослужителів ознайомили та продемонстрували принцип їх роботи вогнегасників. Всім присутнім було роздано листівки і пам’ятки із основними правилами пожежної безпеки, яких потрібно дотримуватися для запобігання пожеж.

Отримані знання священнослужителі будуть доносити до вірян своїх церков і таким чином спільними зусиллями можна буде уникнути пожеж.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У США зріс торговельний ...
Наступна новина: У рамках проєкту "Від ...

КОМЕНТАРІ