Начальник УМВС України в Чернівецькій області зустрівся із представниками місії ОБСЄ

Начальник УМВС України в Чернівецькій області зустрівся із представниками місії ОБСЄ

04.04.14 14:25 0 655
Валерій Зінченко обговорив із делегатами питання забезпечення охорони громадського порядку в області та розповів, що робить міліція для того, аби жителі та гості Буковини почували себе безпечно.

До Чернівців завітала місія ОБСЄ. У її складі Кетрін Хемптон (США), Норман Шпіцзегер (Австрія) та Келсі Харріс Сміт (Великобританія). Основна їхня мета – моніторинг ситуації в Україні та нашому краї зокрема.

Ініціатором даної зустрічі виступив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко. «Ми раді вітати вас на буковинській землі!, – зазначив керівник обласного міліцейського відомства. Хочу вас запевнити, що криміногенна ситуація в області стабільна та контрольована. Ми робимо все для того, щоб буковинці та гості краю почувалися спокійно та у безпеці».

Ми приємно вражені організацією роботи правоохоронців у Чернівецькій області, - запевняє Кетрін Хемптон. Я рада бачити і чути про досягнення буковинських міліціонерів у сфері боротьби із корупцією, незаконним обігом підакцизних товарів тощо. Але, на нашу думку, найбільше досягнення – це Ваша співпраця із активістами та забезпечення громадської безпеки.

Керівництво УМВС та члени місії домовилися про плідну співпрацю, адже на Буковині делегати працюватимуть ще протягом півроку.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представник Львівщини ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ