У Волинській області григорій Пустовіт зустрівся із адміністративно-господарським активом Турійщини

У Волинській області григорій Пустовіт зустрівся із адміністративно-господарським активом Турійщини

04.04.14 12:51 0 673
Голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт перебував з робочою поїздкою у Турійському районі. Зокрема, у смт Турійськ відбулась зустріч з адміністративно-господарським активом району: представниками бізнесу, аграріями, освітянами, медиками.

Григорій Пустовіт розповів про основні пріоритети в роботі нової влади, у тому числі, про актуальні кадрові процеси. Він повідомив, що в області активно тривають громадські обговорення кандидатур на ті чи інші посади, усе відбувається максимально відкрито й прозоро. За словами Григорія Пустовіта, найближчим часом будуть призначені два заступники голови облдержадміністрації, голови райдержадміністрацій, керівники окремих департаментів та управлінь ОДА.

Окрім того, голова облдержадміністрації зупинився і темі часткової мобілізації, яка нині триває в державі. Він наголосив, що армія нині потребує максимальної підтримки, а волиняни активно допомагають військовим, надаючи посильну матеріальну допомогу. Осторонь не залишаються ні прості громадяни, ні бізнес.

Григорій Пустовіт також поінформував про запропоновані Кабміном та затверджені Верховною Радою України заходи, що спрямовані на стабілізацію економіки та її подальший розвиток. Окремо, голова облдержадміністрації підкреслив, що в країні оголошена війна корупції, тіньовим схемам та відмиванню коштів, які були основними причинами економічного занепаду та великого бюджетного дефіциту.

Голова облдержадміністрації відповів на запитання учасників зустрічі.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному громадськість ...
Наступна новина: У «Тюрмі на Лонцького» ...

КОМЕНТАРІ