На Закарпатті до наведення ладу з незаконним паркуванням машин долучилися свідомі громадяни

На Закарпатті до наведення ладу з незаконним паркуванням машин долучилися свідомі громадяни

04.04.14 16:54 0 755
Протягом тижня у всіх районах Закарпатської області Державтоінспекція проводить роботу з виявленню місць незаконного встановлення на проїзній частині та тротуарах запірних пристроїв, стовпчиків, ланцюгів та додаткових табличок під знаками, які не передбачені діючими стандартами.

В Ужгороді вже демонтують такі пристрої та таблички на пл.Поштовій, Ш.Петефі, вул.Волошина, Ракоці, Станційній тощо. Демонтаж за приписами ДАІ проводять комунальні служби Ужгорода.

Проінспектувати деякі вулиці обласного центру спільно з працівниками ДАІ вирішили і громадські організації. Результат не забарився: усі пристрої, які перешкоджали вільному паркуванню, проїзду транспортних засобів та проходу пішоходів, були негайно забрані з проїзної частини.

Начальник ДАІ Закарпаття Михайло Бойчук висловив свою позицію з даного питання: «Я прошу громадян бути активними у попередженні таких порушень. Ваша реакція на порушення Правил дорожнього руху, а це може бути просте зауваження порушнику, дасть позитивний результат. Не будьте байдужими. Стосовно встановлення будь-яких пристроїв на проїзній частині та тротуарах можу сказати, що вулиці ще ніхто не приватизував, і підприємці чи то прості громадяни, які таке допускають, мають це чітко розуміти».

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Європарламент підтримав ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ