В Закарпатській області берегівські правоохоронці затримали в кафе чоловіка з кастетом

В Закарпатській області берегівські правоохоронці затримали в кафе чоловіка з кастетом

04.04.14 08:10 0 599
В чергову частину Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з розважальних закладів міста, яке розташовано по вулиці Мочолівська, у невідомого чоловіка може знаходитись кастет.

Після виїзду слідчо-оперативної групи на місце пригоди працівники сектору дільничних інспекторів міліції райвідділу затримали 48-річного місцевого жителя Йосифа, в кишені якого виявили металевий кастет. Вилучений речовий доказ направлено для проведення експертизи у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст.263 ч.2 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує штраф до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, арешт на строк від трьох до шести місяців, обмеження волі від двох до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Адальберт Фозекош

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ