Ужгородські міліціонери "за гарячими слідами" спіймали спритну крадійку

Ужгородські міліціонери "за гарячими слідами" спіймали спритну крадійку

04.04.14 11:54 0 631
Працівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції викрили жінку, яка відкрито викрала планшет та плаття зі столу магазину по вулиці Волошина, що в обласному центрі.

В Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від 33-річної жительки району про те, що невідома жінка відкрито викрала планшет та плаття зі столу магазину по вул.Волошина, в якому вона працює продавцем.

На місце події було направлено екіпаж роти патрульної служби міськвідділу міліції, маршрут якого пролягав неподалік від місця вчинення злочину. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що крадійка ходила по магазину та роздивлялася товар. Дочекавшись, поки всі покупці вийдуть із закладу, спритниця підійшла до столу, за яким сиділа продавчиня, та відкрито викрала з нього планшет та плаття. Після чого покинула заклад та пішла у невідомому напрямку.

Міліціонери спрацювали оперативно. За наданими потерпілою прикметами патрульні виявили крадійку неподалік від місця скоєння злочину. При спілкуванні з правоохоронцями остання зізналася у вчиненні крадіжки.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За скоєне правопорушниці загрожує покарання у вигляді - штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Речові докази вилучено, проводиться досудове розслідування.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ