На Хмельниччині в аварії за участю маршрутки загинуло троє людей і ще п'ятеро травмувалися

На Хмельниччині в аварії за участю маршрутки загинуло троє людей і ще п'ятеро травмувалися

04.04.14 09:53 0 608
У райцентрі Шепетівка на перехресті не розминулися «Жигулі» з мікроавтобусом міжміського сполучення, що рухався за маршрутом «Київ-Шумськ».

Аварія сталася близько одинадцятої години вечора майже у центрі міста, на перехресті вулиць Валі Котика та Островського. 19-річний водій «ВАЗа», виїжджаючи з другорядної дороги, допустив зіткнення з мікроавтобусом «MERCEDEC-BENZ 313D» під керуванням 37-річного мешканця Тернопільської області.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водії обох транспортних засобів та 38-річна пасажирка маршрутки загинули на місці події. Ще п’ятеро пасажирів обох машин отримали травми різного ступеня важкості. Серед потерпілих – двоє киян та мешканці Хмельницької області.

Удар під час зіткнення був настільки сильним, що працівникам ДАІ довелося викликати рятувальників, аби за допомогою спеціального обладнання дістати з автомобілів потерпілих та тіла загиблих.

Як розповів перший заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області Сергій Ковальов, який особисто виїжджав на місце трагедії, на даний момент слідчі інформацію про ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань і проводять детальну перевірку обставин автопригоди. Наразі розглядаються різні версії причин, які могли призвести до аварії, але остаточні висновки можна буде зробити лише після проведення усіх необхідних експертиз.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДОСВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ ...
Наступна новина: Тернопіль: відбудеться ...

КОМЕНТАРІ