В Івано-Франківській області здавши до міліції боєприпаси, жінка позбулася не тільки небезпечних речей, а й кримінальної відповідальності

В Івано-Франківській області здавши до міліції боєприпаси, жінка позбулася не тільки небезпечних речей, а й кримінальної відповідальності

04.04.14 17:32 0 745
Патрони пістолета Макарова, автомата Калашникова, сигнальні ракети та навіть вибухівку – ось такий, немалий запас небезпечних засобів принесла до міліції мешканка Івано-Франківська.

На Прикарпатті продовжується місячник добровільної здачі зброї, зокрема вчора мешканка обласного центру принесла до Івано-Франківського міськвідділу міліції 320 боєприпасів різного калібру. Це 9-ти ММ патрони до пістолета Макарова, патрони автомату Калашникова - 7, 62 калібру, шість двохсторонніх сигнальних ракет та предмет ззовні схожий на вибухівку.

Звідки у городянки стільки набоїв та небезпечних речей, встановлять правоохоронці. Оскільки громадянка добровільно здала до міськвідділу міліції всі боєприпаси та вибухові матеріали - від кримінальної відповідальності вона звільняється.

Як зазначив заступник начальника Івано-Франківського МВ УМВС майор міліції Андрій Редько, наразі всі небезпечні запаси, які принесла жителька обласного центру направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області.

Правоохоронці в черговий раз нагадують: незаконне зберігання зброї, боєприпасів та вибухівки – це злочин, за який законодавством передбачено кримінальну відповідальність. Але якщо громадяни добровільно звертаються до органів внутрішніх справ з метою здати зброю чи боєприпаси, то вони звільняються від адміністративної чи кримінальної відповідальності.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ