Ірина Сех ініціює звільнення начальника Державної інспекції сільського господарства у Львівській області Андрія Івасіва

Ірина Сех ініціює звільнення начальника Державної інспекції сільського господарства у Львівській області Андрія Івасіва

04.04.14 17:06 0 820
Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех звернулася до Міністра аграрної політики та продовольства України Ігоря Швайки з ініціативою щодо звільнення начальника Державної інспекції сільського господарства у Львівській області Андрія Івасіва.

У своєму листі Ірина Сех, зокрема, зазначила, що численні звернення свідчать про систематичний тиск з боку Андрія Івасіва на працівників інспекції. Це і примус брати участь у корупційних схемах, безпідставне звільнення працівників інспекції, хабарництво тощо.

Також очільниця області підкреслила, що Державний комітет України із земельних ресурсів неодноразово був змушений ініціювати проведення службових розслідувань дій зазначеної особи. Як наслідок, на посадовця були накладені дисциплінарні стягнення, в тому числі і звільнення.

«Дії Івасіва А.Р. наносять пряму шкоду державним інтересам, негативно впливають на імідж державних службовців. Тому прошу ініціювати питання звільнення Івасіва з посади начальника Державної інспекції сільського господарства у Львівській області», – йдеться у листі голови Львівської ОДА.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Рівненщині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ