У Львівській області Ірина Сех зустрілась з представником нової авіакомпанії

У Львівській області Ірина Сех зустрілась з представником нової авіакомпанії

04.04.14 13:16 0 650
Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех обговорила подробиці діяльності у нашому регіоні нової авіакомпанії. Йдеться про створену у Львові «Atlasjet Україна», яка є дочірнім підприємством турецької компанії «Atlasjet».

Найближчим часом «Atlasjet Україна» розпочне польоти на двох літаках А320. Згодом планується ще два літаки. Аеропорт «Бориспіль» та Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького компанія використовуватиме як базові, а одним із перших рейсів буде «Львів-Київ». Про це повідомив генеральний директор «Atlasjet Україна» Сергій Підгорецький.

«Ми не лоу-кост авіакомпанія. Ми не хочемо обдурювати людей і казати, що ми лоу-кост, якщо знаємо, що таких умов немає. У нас повноцінна авіакомпанія, з харчуванням на борту, але буде конкурувати з цінами лоу-косту. Це – найважливіше і, я думаю, люди самі відчують і визначаться, що їм вибрати», – сказав Сергій Підгорецький.

Очільник Львівщини Ірина Сех зазначила, що керівництво області зацікавлене у налагодженні взаємовигідних партнерських стосунків із авіакомпаніями, які готові здійснювати низку популярних серед населення області авіарейсів.

«Будемо максимально сприяти вашій діяльності. Якщо потрібна допомога від влади – ми завжди готові слухати і миттєво реагувати», – запевнила Ірина Сех.

Водночас турецький інвестор, окрім авіабізнесу, планує розвивати на Львівщині й інші напрямки.

«Ми вибрали Львів, тому що ми вважаємо, що це місто дасть нам можливість стартувати по всій Україні. У нас жодних претензій немає і ми сподіваємось, що так у нас буде і в подальшому. Після авіабізнесу ми плануємо інвестувати в будівельний і туристичний бізнес. Тільки в одному напрямку (авіаційному) сума інвестицій складає 15 млн. дол.США», – сказав віце-президент компанії «Atlasjet Україна» Ельхан Мамаджада.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ