Екскурсоводи транскордонного регіону Україна – Польща обмінюються досвідом щодо надання якісних послуг туристам

Екскурсоводи транскордонного регіону Україна – Польща обмінюються досвідом щодо надання якісних послуг туристам

04.04.14 13:49 0 826
Цими днями на Львівщині проходить семінар-тренінг для екскурсоводів та гідів-перекладачів із транскордонного регіону Україна – Польща, який організовано Асоціацією Гірських Провідників «Ровінь» в партнерстві з Польським туристично-краєзнавчим товариством в Перемишлі (Республіка Польща) при підтримці Львівської обласної державної адміністрації.

За інформацією департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації, даний захід відбувається в рамках парасолькового проекту «Промоція спільної культорно-історичної спадщини Польщі та України – «Фортеці Перемишль» в частині мікропроекту «Збільшення туристичної атракційності фортів в Мостиському районі та Перемишльському повіті».

Семінар-тренінг проводиться з метою розвитку транскордонного туризму, розробки та промоції нових спільних маршрутів у Львівській області та, зокрема, Мостиському районі, а також в Перемишльському повіті, забезпечення надання якісних послуг туристам, підвищення професійного рівня фахівців туристичного супроводу, вдосконалення методик, обміну думками і висвітлення актуальних питань, пов’язаних з розвитком в’їзного та внутрішнього туризму.

У цьогорічному навчальному заході беруть участь фахівці туристичного супроводу Львівщини, члени Асоціації Гірських Провідників «Ровінь» та екскурсоводи Польського туристично-краєзнавчого товариства із Підкарпатського Воєводства.

Програмою семінару передбачено лекції з історії Першої світової війни, фортеці в Перемишлі від середньовіччя до сучасності, а також відвідання Сілезької групи фортів Перемишльської фортеці.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: про пожежну безпеку в ...
Наступна новина: Олександр Турчинов: ...

КОМЕНТАРІ