Львівська ОДА висловлює співчуття з приводу смерті Івана Копича

Львівська ОДА висловлює співчуття з приводу смерті Івана Копича

04.04.14 10:41 0 648
3 березня, відійшов у вічність ректор Львівської комерційної академії Копич Іван Михайлович. Голова Львівської ОДА Ірина Сех та колектив облдержадміністрації висловлюють щирі співчуття його рідним та близьким.

«Ми поділяємо жаль і скорботу з приводу цієї непоправної втрати. З життя пішла людина, віддана розвитку освіти та науки у нашій державі. Світла пам’ять про Івана Михайловича назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав і цінував», – йдеться у співчутті.

Довідка:

Копич Іван Михайлович працював у Львівській комерційній академії з вересня 1984р. У 1982 р. він захистив кандидатську дисертацію, у 1989р. отримав вчене звання доцента, а в 1997р. вчене звання професора по кафедрі вищої математики і статистики. У 1993-1995рр. Копич І.М. працював на посаді проректора з навчальної роботи, а з 1995 до 2007р. – на посаді першого проректора академії. У січні 2007 року обраний ректором Львівської комерційної академії. Перебуваючи на цих посадах та очолюючи кафедру “Економічного прогнозування і ризику”, він продовжував викладати основні курси кафедри “Теорія ймовірностей і математична статистика”, “Економетрія” і “Стохастичні економічні моделі”, видав 5 підручників та навчальних посібників.

Копич І.М. багато уваги приділяв постійному вдосконаленню навчального процесу, впровадженню інноваційних форм і методів навчання. З 1994 він був членом президії науково-методичної комісії з економіки і членом президії науково-методичної комісії з торгівлі при Міністерстві освіти та науки України. У 2005 році Копич І.М. нагороджений знаком “Відмінник освіти України”.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ