У Львівській області 28 квітня – Всесвітній день охорони праці

У Львівській області 28 квітня – Всесвітній день охорони праці

04.04.14 09:39 0 616
28 квітня є Всесвітнім днем охорони праці. Девіз 2014 року – безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин на виробництві.

Основною метою цього заходу є привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві.

У 2014 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією Міжнародної організації праці відзначатиметься під девізом – Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин на виробництві.

Актуальність відповідної тематики обумовлена тим, що хімічні речовини та їх сполуки є одним з основних, як у повсякденному житті людини, так і на виробництві.

Постійний ріст виробництва і збільшення використання хімічних речовин породжує реальну загрозу, як для суспільства в цілому, так і для виробничого середовища, яке нерозривно пов’язано із навколишнім.

Охорона праці є невід’ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку суспільства. Саме тому важливо пам’ятати, що розвиток культури охорони праці у суспільстві – запорука збереження здоров’я працівників.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: міський голова ...

КОМЕНТАРІ