У Львівській області Ірина Сех розпорядилася обмежити використання б'юджетних коштів на урочистості та представницькі заходи

У Львівській області Ірина Сех розпорядилася обмежити використання б'юджетних коштів на урочистості та представницькі заходи

04.04.14 14:54 0 775
Львівська обласна державна адміністрація впродовж цього року обмежить використання б'юджетних коштів для проведення виставок, ярмарків, низки заходів, пов'язаних з ювілеями видатних осіб та історичними подіями. Про це, зокрема, йдеться в розпорядженні голови Львівської облдержадміністрації свободівки Ірини Сех про затвердження плану заходів щодо наповнення місцевих б'юджетів, дотримання жорсткого режиму економії б'юджетних коштів і посилення фінансово-б'юджетної дисципліни у 2014 році.

Структурні підрозділи облдержадміністрації, районні державні адміністрації і виконкоми міських рад міст обласного значення отримали доручення збільшити надходження до місцевих б'юджетів за рахунок детінізації трудових відносин та легалізації заробітної плати, ліквідації заборгованості зі сплати податків та зборів, викриття схем ухиляння від сплати платежів до б'юджету, перегляду податкових пільг, ставок за оренду землі, комунального майна, економного використання енергоносіїв, скорочення інших витрат.

Ірина Сех також розпорядилася вжити заходів щодо підвищення ефективності виробництва, збільшення кількості робочих місць, зростання фонду оплати праці та середньомісячної заробітної плати працівників у сферах виробництва, торгівлі та послуг. У розпорядженні також йдеться, що вільні залишки б'юджетних коштів, поточні та понадпланові надходження до загального фонду відповідних місцевих б'юджетів необхідно передусім спрямовувати на виплату заробітної плати працівникам б'юджетних установ, оплату енергоносіїв та комунальних послуг, щоб уникнути заборгованості. Б'юджетні установи зобов'язані зменшити споживання енергоносіїв щонайменше на 5%, порівняно з 2013 роком.

У розпорядженні голови ЛОДА також йдеться про необхідність обмеження використання б'юджетних коштів для проведення виставок, ярмарків, з'їздів, симпозіумів, конгресів, заходів з відзначення пам'ятних та історичних дат, а також ювілеїв і вшанування пам'яти видатних осіб та інших подій. Ці обмеження не стосуються відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, Дня Конституції, Дня незалежності України, Дня пам'яти жертв голодоморів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ