Житомирська область: проводяться перевірки готовності культових споруд до святкування Великодня

Житомирська область: проводяться перевірки готовності культових споруд до святкування Великодня

04.04.14 08:00 0 635
Великдень — найбільше християнське свято. Цей день вважається днем Воскресіння Ісуса Христа. Святкування цього дня пов’язане зі скупченням великої кількості людей та масовим використанням ними відритого вогню, зокрема свічок в храмах.

Рятувальники Житомирщини продовжують проводити перевірки культових споруд. Інспектори, в першу чергу, звертають увагу на наявність первинних засобів пожежогасіння, евакуаційних виходів, звертають увагу на справність електроприладів. З настоятелями та працівниками релігійних закладів проводиться роз’яснювальна робота, що спрямована на профілактику виникнення пожеж.

Основними порушеннями протипожежного захисту культових споруд у більшості випадків є відсутність систем пожежної автоматики та вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій.

Вогнеборці сподіваються, що проведена робота не буде марною – священнослужителі та церковна громада усвідомлять відповідальність, яка покладається на них щодо дотримання правил пожежної безпеки. Фахівці ДСНС України, у свою чергу, проводять роз’яснювальну роботу та максимально сприяють у забезпечені високого рівня протипожежного захисту культових споруд.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ