На Рівненщині визначили переможців обласного конкурсу КВК юних інспекторів руху

На Рівненщині визначили переможців обласного конкурсу КВК юних інспекторів руху

04.04.14 14:07 0 841
Упродовж п’яти годин у залі Рівненської загальноосвітньої школи № 19 лунали сміх та оплески, адже тут проходив обласний конкурс серед команд веселих та кмітливих юних інспекторів руху. Організаторами конкурсу виступили відділ ДАІ УМВС України в Рівненській області та управління освіти та науки Рівненської ОДА, які вкотре проводять такий захід з однією метою – звернути особливу увагу дітей та дорослих на проблеми дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Зустріч проходила під гаслом: «Молоде покоління за безпечний рух!».

Жарти про Правила дорожнього руху, дорожні ситуації, шкільне життя демонстрували команди КВК-ЮІР, зокрема: команди «Не такі», «Інші діти» та «В процесі» з Рівного, команда «Віталька» з Дубенського району, із міста Сарни – команда під назвою «Стоп», з Рокитнівщини на свято приїхала команда «Право», зі Здолбунова – команда «M&M’s », Гощу представляла команда «Кук-Драйв», а Кузнецовськ – команда «Шухерята».

Програма зустрічі складалася з трьох конкурсів. Юні інспектори руху розкривали тематику гри в оригінальний КВК-спосіб по-різному.

Перший конкурс-візитка під назвою «Живи за правилами», в якому учасники репрезентували свою команду як таку, що вивчає та завжди виконує Правила дорожнього руху.

Другий конкурс – конкурс новин «DAI NEWS». Два учасники з кожної команди у ролі ведучих зображали жартівливий випуск новин на задану тематику.

Останній конкурс – музичне домашнє завдання: «Перехрестя семи доріг». Команди-учасники представляли музичні гумористичні номери за темою зустрічі.

Важко було визначити переможця конкурсу, адже всі команди були добре підготовлені. Проте змагання є змагання. Після довгих суперечок журі визначило переможців. За кількістю набраних балів третє місце посіла Кузнецовська команда «Шухерята», другими стали учасники з міста Гоща – «Кук-Драйв». А переможцем стала рівненська команда «Не такі», яка представляла Рівненський економіко-правовий ліцей.

Від відділу Державтоінспекції УМВС України в Рівненській області команди отримали солодкі подарунки, а освітяни нагородили дітей почесними грамотами.

Прес-служба ВДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку інформація для ...
Наступна новина: На Тернопіллі постійна ...

КОМЕНТАРІ