У Рівненській області у Кузнецовському центрі зайнятості влаштували День відкритих дверей для школярів

У Рівненській області у Кузнецовському центрі зайнятості влаштували День відкритих дверей для школярів

04.04.14 12:11 0 658
2 квітня для шестикласників загальноосвітньої школи № 5 м. Кузнецовськ в центрі зайнятості провели День відкритих дверей.

Головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Наталія Ковальчук презентувала школярам послуги державної служби зайнятості, розповіла про ситуацію на місцевому та регіональному ринках праці, а ще ознайомила учнів із сучасними методами пошуку роботи за допомогою тач-скріну та інтернет-порталу «Труд». Пошук роботи за допомогою тач-скріну зацікавив дітей, отож чимало з них мали можливість покористуватись цим засобом, «по-дорослому» підбираючи собі «місце праці».

В Інформаційному центрі для молоді фахівці центру зайнятості провели профорієнтаційний урок «Професія на все життя», під час якого ознайомили із описами актуальних на ринку праці міста професій. Діти пройшли експрес-тестування, переглянули інформаційні матеріали з побудови професійної кар’єри та отримали профорієнтаційні листівки з питань вибору майбутньої професії.

Класний керівник шестикласників Валентина Самойлова зазначила, що відтепер школярі мають більше можливостей щодо отримання потрібної і корисної інформації про світ професій, та щиро подякувала фахівцям центру зайнятості за активну підтримку школи у профорієнтаційній роботі з молоддю.

Фото можна переглянути тут

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прикарпатців навчають ...

КОМЕНТАРІ