Тернопільські міліціонери затримали злодія-гастролера, який виніс з чужого будинку майже 60 тисяч гривень

Тернопільські міліціонери затримали злодія-гастролера, який виніс з чужого будинку майже 60 тисяч гривень

04.04.14 12:56 0 657
Перебуваючи у розшуку за скоєння крадіжки в Хмельницькій області, 22-річний хлопець накриміналив на Тернопільщині. У Бережанському районі обікрав помешкання місцевого підприємця. Та витратити гроші, які поцупив, не встиг – був затриманий по «гарячих слідах» співробітниками місцевого райвідділу міліції.

Свій перший вояж на Тернопільщину 22-річний уродженець Хмельниччини здійснив не з власної волі, а за рішенням суду. Тоді, ще юному крадієві, призначили покарання у вигляді декількох років перебування у Бережанській виховній колонії. Та висновків із життєвого уроку парубок не зробив, знову і знову звертав на кримінальний шлях.

У свій черговий візит на Тернопільщину, хмельничанин навідався до знайомого бізнесмена. Господаря вдома не застав, та не засмутився - на це й сподівався. Підібравши ключ до вхідних дверей, проник до чужого житла. В заможній оселі, як передбачав, зберігалося чимало готівки в різних валютах. Загалом до рук крадія «прилипло» близько 60 тисяч гривень.

Вже на порозі злодій мало не зіштовхнувся із власником житла, але встиг накивати п’ятами. Господар поспішив повідомити про непроханого гостя правоохоронців.

Як повідомив начальник Бережанського райвідділу міліції Віталій Гросу, гастролера затримали гарячими слідами. Міліціонери вилучили у нього усю крадену готівку.

Хмельничанину інкримінують частину 3 статті 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У «Тюрмі на Лонцького» ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ