У Тернополі відкрили оновлений басейн

У Тернополі відкрили оновлений басейн

04.04.14 10:36 0 660
У Тернопільській ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту, що на вул. Братів Бойчуків 4а відбулося урочисте відкриття оновленого басейну. Там можуть займатися усі охочі діти молодшого та середнього шкільного віку, на даний час триває набір учнів.

«Басейн збудований у вісімдесятих роках, як додаткове приміщення до спортивного залу для ігрових видів спорту, – розповідає начальник управління сім`ї, молоді та спорту Микола Круть. – Басейн нестандартних розмірів 12,5м х 6м розрахований для проведення занять із загально-фізичної підготовки та реабілітації спортсменів, які займалися різними видами спорту, в тому числі гандбол, важка атлетика, футбол тощо».

Протягом останніх років басейн був у занедбаному стані і практично не використовувався за призначенням.

«У 2013 році ми виділили 810 тис. грн. для проведення капітального ремонту басейну, - каже міський голова Тернополя Сергій Надал. – Під час ремонту оновлено плитку, перероблено систему опалення в приміщенні, осучаснено систему водовідведення та фільтрування води в басейні, встановлено нові бойлери для підігрівання води, замінено санвузли та сантехніку, проведено ремонт даху та встановлено металопластикові вікна. Басейн відповідає вимогам державних санітарно-епідеміологічних норм та вимог протипожежної безпеки».

На даний час оголошено набір дітей молодшого та середнього шкільного віку для занять плавань у платних оздоровчих групах. У зв'язку із невеликою площею приміщення вартість дворазового відвідування басейну протягом тижня в невеликих групах до 14 чоловік становить по калькуляції 140 грн.

Виручені кошти будуть спрямовані на оплату комунальних послуг, засобів очищення води у басейні та подальшу модернізацію спортивної інфраструктури фізкультурно-оздоровчого комплексу. Також заплановано заміна гумового покриття спортивного залу фоку, на що з міського бюджету у 2014 році виділено 210 тис. грн.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Міліція закликає ...

КОМЕНТАРІ