На Тернопіллі міліціонери встановлюють особу, причетну до стрілянини в місті Монастириська

На Тернопіллі міліціонери встановлюють особу, причетну до стрілянини в місті Монастириська

04.04.14 08:08 0 677
Близько дев’ятої години ранку до чергової частини Монастириського райвідділу міліції надійшло повідомлення від охоронця АЗС "ОККО" про те, що на автозаправці спрацювала тривожна сигналізація.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група місцевого райвідділу. З’ясувалося, в центрі міста невiдома особа, яка перебувала в автомобiлi "Volkswagen Golf" здiйснила пострiл iз невстановленої зброї по автомобiлю "Opel Vivaro". Стрілок з місця події втік, покинувши власний транспортний засіб, адже той зазнав технічних пошкоджень. Від пострілу потерпів пасажир буса - мешканець Iвано-Франкiвська. Останнього з вогнепальним пораненням лiвого плеча госпiталiзовано в хiрургiчне вiддiлення однієї з лікарень Івано-Франківська.

На місці події експерти виявили гільзу та патрон до мисливської гладкоствольної рушниці.

Вiдомостi про даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслiдувань за ознаками кримiнального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України – хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Оперативники проводять комплекс слiдчо-оперативних заходiв, направлених на встановлення та затримання особи, що вчинила дане кримiнальне правопорушення.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ