На Житомирщині міліція повернула чоловікові автомобіль, викрадений… його подружкою

На Житомирщині міліція повернула чоловікові автомобіль, викрадений… його подружкою

04.04.14 16:17 0 630
Авто заявника правоохоронці виявили в невеликому водоймищі селища Ємільчине. Як виявилося, його туди «відправила» 19-річна пасія-угонщиця.

Про зникнення свого автомобіля в Ємільчинський райвідділ міліції заявив житель районного центру. Чоловік розповів, що залишив свою машину біля будинку напередодні ввечері.

Вже за кілька годин правоохоронці повідомили заявника про те, що виявили зниклий автомобіль «втопленим» у невеликому місцевому водоймищі. З допомогою вантажівки «Хюндай» таки реабілітували з води. Суттєвих механічних ушкоджень, характерних для дорожньо-транспортної пригоди, на машині не було. Отже, викрадач явно не впорався з керуванням і влучив прямісінько у водойму.

Проведені правоохоронцями заходи, спрямовані на встановлення особи крадія, виявили також кілька темних плям в тій історії, про яких заявник спочатку вважав за краще промовчати.

Наприклад, про те, що додому він повернувся далеко за північ і не один, а в приємній компанії своєї пасії. Після розмови з чоловіком з'ясувалося, що він культурно відпочивав з дівчиною в одному з розважальних закладів селища, а потім спілкування продовжилося за місцем проживання кавалера. Коли ж чоловік прокинувся, то ні подружки в будинку, ні автомобіля біля нього не виявилося.

Отже, міліція навідалася за місцем проживання дами, 19-річної місцевої жительки. І дівчина зізналася, що «втоплений» автомобіль - це її таки рук справа. Вона розповіла, що тієї ночі дуже поспішала до подружок, а оскільки кавалер безсовісно заснув і не зміг її відвезти, то вона вирішила зробити це самостійно. Взяла ключі від машини, успішно завела її і поїхала. Ось тільки прибути за місцем призначення на транспортному засобі так і не змогла: підвела відсутність водійських навичок. Тому і з'їхала з дороги прямо в водойму. Про те, що трапилося, природно, нікому говорити не стала, мовляв, страшно було.

Тим не менш, за свої вчинки, дівчині доведеться відповідати. Як повідомив начальник Ємільчинського РВ УМВС Руслан Прищепа, нині відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, якою за подібні дії передбачено покарання у вигляді значних штрафних санкцій або обмеження чи позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

СЗГ УМВС України

у Житомирській області,

за повідомленням Ємільчинського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: у ДТП на ...
Наступна новина: США в липні виведуть усі ...

КОМЕНТАРІ