На Житомирщині правоохоронці затримали серійного злодія

На Житомирщині правоохоронці затримали серійного злодія

04.04.14 15:49 0 650
Упродовж лютого-березня у райцентрі прокотилася хвиля крадіжок з приватних будинків, офісів та торгівельних точок. Після встановлення причетності 22-річного молодика до частини з них працівники міліції затримали парубка. Нині триває досудове розслідування.

- Зазвичай, крадій потравляв у помешкання через вікно, віджимаючи сучасні склопакети спеціальними інструментами, - розповів начальник Андрушівського РВ УМВС України в Житомирській області Сергій Бойко. - Із будинків забирав в основному гроші та коштовності, із торгових точок та офісу – одяг, ноутбук та мобільні телефони.

Як з’ясували правоохоронці у ході проведення розшукових заходів, у подальшому викрадені речі молодик збував у ломбард, а за виручений прибуток знімав квартиру в м. Житомирі. Саме там його і затримали працівники Андрушівського райвідділу міліції.

Хлопець розповів, що лише у лютому звільнивсь з місць позбавлення волі і вирішив приїхати до Андрушівки, де колись навчався. Злодійством заробляв на прожиття як ремеслом.

- На цей час працівниками міліції встановлена причетність хлопця до, щонайменше, 7 крадіжок на території міста,- каже Сергій Бойко. - Підозрюваний свою вину визнає.

За даними фактами триває досудове розслідування кримінальних проваджень за ч.3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Хлопцеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

Встановлюється можлива причетність вказаної особи до інших крадіжок.

Андрушівський РВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ